Hirdetés
. Hirdetés

Idén is versenybe szállhatnak az internetes sikercégek

|

A Deloitte 10. alkalommal hirdeti meg éves versenyét, amelynek célja Közép-Európa 50 legdinamikusabban fejlődő technológiai vállalkozásának elismerése.

Hirdetés

A Deloitte idén is meghirdeti Technology Fast 50 elnevezésű éves versenyét, amely Közép-Európa leggyorsabban fejlődő technológiai vállalatait veszi számba. A verseny történetében a tavalyi nyertesek mutatták fel az eddigi legmagasabb átlagos növekedést (1271 százalék), amelyet nem lesz könnyű megismételni.

- Bár a jelenlegi globális gazdasági helyzet a közép-európai vállalkozásokat sem hagyta érintetlenül 2008 utolsó hónapjaiban, mégsem számítunk az átlagos növekedési ütem jelentős visszaesésére a Technology Fast 50 cégek között - jósolja Dariusz Nachyla, a Deloitte Technológia, Média és Telekommunikáció iparág közép-európai munkacsoportjának ügyvezető partnere.

A fő díjazási kategória mellett a Deloitte a "Rising Stars" és "Big 5" díjakat is kiosztja idén. A Rising Stars díj azokat a cégeket jutalmazza, amelyek gyorsan nevet szereztek maguknak a piacon, de még nem működnek legalább öt éve, és ezzel a fő kategória egyik indulási feltételét nem teljesítik . A másik díj a Big 5, egy teljesen új elismerés, amely azoknak a leggyorsabban növekvő vállalatoknak jár, amelyek árbevétele meghaladta a 25 millió eurót a legutóbbi lezárt évben.

Az online regisztrációs űrlap, valamint a részvételi feltételek a regionális Fast 50 weboldalon érhetők el. Az idei verseny 2009. július 10-én zárul. A korábbi évekhez hasonlóan, a regionális verseny helyezettjei automatikusan részt vesznek az európai "Technology Fast 500 EMEA" elnevezésű megmérettetésen.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.