Hirdetés
. Hirdetés

Laptop vagy asztali számítógép? Vegyen részt a Dell Technologies felmérésében!

|

A technológia gyors fejlődése mellett nem is olyan egyszerű lépést tartani a trendekkel. Ön milyen szempontok alapján választja ki számítógépét?

Hirdetés

A Dell Technologies legújabb felmérésével azt szeretné feltérképezni, hogy a hazai cégek milyen munkaállomásokat használnak, milyen gyakran frissítik gépeiket, illetve kihasználják-e a modern eszközök nyújtotta (MI alapú) lehetőségeket.

Ossza meg velünk Ön is a tapasztalatait! Töltse ki a rövid kérdőívet, amelyet 5 perc alatt megválaszolhat.

Válaszolhat névtelenül is - de ha megadja nevét és email címét, akkor februárban részt vesz a Dell sorsolásán, amelyen egy 27 colos S2721HS monitort nyerhet!

Értékes visszajelzését 2023. január 31-ig beküldheti - de ne hagyja az utolsó pillanatra, válaszoljon most erre a linkre kattintva.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.