A Zyxel Networks két CRN 2024 Tech Innovator Awards díjat is nyert

|

A Zyxel Networks két CRN Tech Innovator Awards díjat nyert a The Channel Company 2024-es CRN® megmérettetésén.

Az első díjnyertes termék a WBE660S BE22000 háromsávos hozzáférési pont, amely támogatja a WiFi 7 szabványt és a NebulaFlex Pro megoldást. A termék a "Wireless Networks" kategóriában győzött. A második díjat a Zyxel Networks a "Biztonság" kategóriában kapta, mégpedig az USG FLEX 700H tűzfalért.

A CRN Tech Innovator Awards díjakat évente ítélik oda innovatív információtechnológiai gyártóknak, összesen 37 kategóriában, a felhőmegoldásoktól a tároláson át a hálózatépítésig és a biztonságig. Az idei év nyerteseit a CRN szerkesztőiből álló zsűri választotta ki, amely több száz beküldött terméket, valamint a megoldásszolgáltatók véleményét értékelte. A bírák számos szempont alapján értékelnek. Vizsgálják az alapvető képességeket, az egyediséget, a technológiai újítást, valamint az ügyfelek és üzleti partnerek igényeinek kielégítésére való képességet.

WBE660S BE22000 háromsávos hozzáférési pont WiFi 7 támogatással

A WBE660S BE22000 háromsávos hozzáférési pont WiFi 7 támogatással és a NebulaFlex Pro megoldással az első kis- és közepes szervezetek számára tervezett WiFi 7 hozzáférési pont, egyben az első ilyen intelligens antenna technológiával felszerelt AP. A NebulaFlex megoldás lehetővé teszi, hogy rugalmasan váltson a helyi hozzáférési pontok vezérlővel történő kezelése és a felhőkezelés között az intuitív Nebula Control Center segítségével, ahol az összes Nebula-kompatibilis hálózati eszköz, például hozzáférési pontok, tűzfalak és switchek központilag és ingyenesen kezelhetők. A WBE660S hozzáférési pont 10G Ethernet uplink porttal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a BE22000 osztályú vezeték nélküli sebességet vezetékes sebességre konvertálja a hálózat többi részén. A 802.3bt szabványú PoE tápon kívül a hozzáférési pont egy szabványos USB-C porton keresztül is táplálható. A Zyxel biztonsági átjárójával együtt a WBE660S hozzáférési pont Collaborative Detection & Response (CDR) szolgáltatást kínál, amellyel blokkolhatja vagy karanténba helyezheti a veszélyeztetett klienseszközöket a hálózat szélén.

USG FLEX 700H több gigabites tűzfal 2,5G és 10G portokkal

Az USG FLEX 700H modell egy fejlett, több gigabites tűzfal 2,5G és 10G portokkal. A nagy WAN-sebesség és a robusztus UTM-fenyegetések elleni védelem mellett az USG FLEX 700H tűzfal 30 W-os PoE+ teljesítményt is kínál a 2,5G WAN-kapcsolathoz kis- és közepes méretű szervezetek számára megfizethető áron. Előnyei közé tartozik még a felhőben való kezelés képessége a Nebula platformon keresztül, valamint a biztonsági funkciók teljes skálája, beleértve a "kártevőirtót", a behatolásgátló rendszert (IPS), az alkalmazásvezérlést, a webhelyszűrést, a hírnévszűrőt, a SecuReportert, a sandbox technológiát. A maximális rugalmas telepítés érdekében ez a sokoldalú tűzfal két több gigabites 2,5 G porttal, két több gigabites 10 G porttal, a 802.3at szabvány szerinti PoE+ tápegység támogatásával és 30 W teljes kapacitással, nyolc 1 G porttal van felszerelve.

Innovatív hálózati megoldások KKV-knak

 "Nagyon inspiráló számunkra az idei CRN Tech Innovator Award nyerteseinek és más döntősöknek a munkája és az, hogy folyamatosan azon dolgoznak, hogyan újítsák meg eszközeiket, megoldásaikat. A nyertes és döntőbe került technológiai szállítók mindegyike olyan élvonalbeli termékekkel és szolgáltatásokkal áll elő folyamatosan, amelyek megfelelnek a változó vásárlói igényeknek, és új lehetőségeket nyitnak meg a megoldásszolgáltatók előtt" - jegyezte meg Jennifer Follett, az amerikai tartalomért felelős alelnök és a CRN főszerkesztője. "Már nagyon várjuk a jövőbeli innovációikat és a sikereket az iparágban."

"Megtiszteltetés számunkra, hogy a CRN szerkesztőiből álló testület két kategóriában, nevezetesen a vezeték nélküli hálózatok és a biztonság terén győztesnek választott ki minket" - tette hozzá David Soares, a Zyxel Networks észak-amerikai értékesítési és marketingért felelős alelnöke. "Cégünk küldetése, hogy innovatív hálózati termékeket és megoldásokat kínáljunk a kis- és közepes méretű szervezetek maximális teljesítménye, termelékenysége és biztonsága érdekében, miközben értékes megoldásokat és támogatást nyújtunk, amelyek hozzájárulnak üzleti partnereink növekedéséhez. A kapott CRN Tech Innovator Awards visszaigazolás számunkra, hogy jó úton haladunk."

További információ a Tech Innovator Awardsról online a crn.com/techinnovators címen olvasható.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.