A SUSE vezető a 2024-es Gartner Magic Quadrant for Container Management jelentésben

|

A pozíció a vállalat víziójának teljességét és megvalósítási képességeit tükrözi.

2024. szeptember 17. - A SUSE®, az innovatív, megbízható és biztonságos vállalati felhasználásra szánt nyílt forráskódú megoldások világszinten vezető szállítója bejelentette, hogy a Gartner "Magic Quadrant for Container Management" elemzése a vezetői kvadránsba sorolta a vállalatot a Rancher Prime termék képességeinek köszönhetően.

A Gartner Magic Quadrant egy adott piacon végzett tanulmányok összegző jellegű elemzése, amely átfogó rálátást nyújt a versenytársak relatív helyzetére. A vezetők közé sorolt vállalatok a víziójukkal összevetve jó teljesítményt nyújtanak, és jó pozíciót foglalnak el a jövőbeni eredményes működés szempontjából.

"A felhőnatív megoldások piacának fejlődésével összehangban sosem volt még ennyire fontos, hogy modern, nyílt és biztonságos megoldásokat kínáljunk. Megtiszteltetés számunkra, hogy a Gartner Magic Quadrant jelentés vezetői között szerepelünk. Úgy véljük, ez is igazolja elkötelezettségünket az ügyfeleink számára nyújtott kimagasló megoldások iránt. Az elismerés alátámasztja kitartó munkánk szerepét, amely lehetővé teszi, hogy olyan sokoldalú szolgáltatásokat biztosítsunk a vállalatok számára, amelyek segítenek nekik sikereket elérni a gyorsan változó piaci környezetben" - mondta Peter Smails, a SUSE Enterprise Container Management üzletágának vezérigazgatója.

A Rancher Prime platform átfogó megoldásként emelkedik ki a versenytársak közül, amelyet úgy alakítottak ki, hogy egyedülálló szabadságot és kontrollt biztosítson a vállalatok számára informatikai környezeteik felett. A Rancher Prime egyetlen csomagban kínál minden szükséges eszközt a platformépítéshez, beleértve a virtualizációt, a széles körű biztonságot, a teljes stack monitorozását, illetve az ellenőrzött alkalmazásszállítást. Ennek köszönhetően a megoldás teljes körű átláthatóságot, valamint biztonságos és zökkenőmentes működést kínál a többfelhős és az edge környezetekben, illetve az adatközpontokban egyaránt. A Rancher Prime nagy hangsúlyt helyez az interoperabilitásra, a költséghatékonyságra és a nagyvállalati szintű támogatásra, ezáltal lehetővé teszi a szervezetek számára, hogy elkerüljék a szállítóktól való függést, optimalizálják infrastruktúrájuk teljesítményét, továbbá felgyorsítsák digitális átalakulásukat.

További információért látogasson el a SUSE weboldalára, vagy olvassa el a jelentést!

A Gartner jogi nyilatkozata:

Gartner Magic Quadrant for Container Management, Dennis Smith, Tony Iams, Michael Warrilow, Wataru Katshurashima és Lucas Albuquerque, 2024. szeptember 9.

A Gartner nem támogatja a kutatási publikációiban bemutatott szállítók, termékek vagy szolgáltatások egyikét sem, és nem ad arra vonatkozó tanácsot a technológiai felhasználóknak, hogy csak a legmagasabb minősítéssel vagy egyéb megjelöléssel rendelkező szállítók közül válasszanak. A Gartner tanulmányai a Gartner kutatási szervezetének véleményét tartalmazzák, és nem tekinthetők ténymegállapításnak. A Gartner kizár minden kifejezett vagy hallgatólagos garanciát e kutatással kapcsolatban, beleértve az értékesíthetőségre vagy a meghatározott célra való alkalmasságra vonatkozó garanciákat is.

A GARTNER a Gartner bejegyzett védjegye és szolgáltatási védjegye, a Magic Quadrant pedig a Gartner, Inc. és/vagy a cég leányvállalatainak bejegyzett védjegye az Egyesült Államokban és nemzetközi szinten, és a jelen dokumentumban engedéllyel szerepel. Minden jog fenntartva.

A SUSE-ról:

A SUSE világelső az innovatív, megbízható, biztonságos és nagyvállalati felhasználásra szánt nyílt forráskódú megoldások terén, beleértve a SUSE Linux Enterprise, Rancher és NeuVector megoldásokat. Termékeire a Fortune 500 vállalatok több mint 60%-a támaszkodik kritikus üzleti folyamatainak támogatásánál mindenhol - az adatközpontoktól kezdve a felhőn át a hálózatok pereméig. A SUSE újra értelmezi a "nyílt" fogalmát a nyílt forráskód koncepcióján belül, és szorosan együttműködik partnereivel és a közösségekkel annak érdekében, hogy bármilyen környezetben megfelelő alapot kínáljon ügyfelei számára az innovációhoz, ezzel biztosítva ügyfelei számára az aktuális kihívások kezeléséhez elengedhetetlen agilitást, illetve a jövő megoldásainak és stratégiáinak fejlesztéséhez szükséges szabadságot. További információért látogasson el a www.suse.com weboldalra.

 

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.