Új PoE extendert dobott piacra a Zyxel Networks

|

A Zyxel Networks új Power-over-Ethernet extenderét arra tervezték, hogy segítsen a szervezeteknek leküzdeni a nagy távolságok és az áramellátási korlátok miatt felmerülő hálózati telepítési kihívásokat.

A PoE12-3PD beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas, felhő-menedzselt eszköz, amely növeli a hálózat rugalmasságát a kis- és középvállalkozások (KKV-k) és a menedzselt szolgáltatók (MSP-k) számára. Megkönnyítve ezzel a kiterjesztett hálózati kapcsolat biztosítását nagyobb kültéri területek lefedésére, illetve tágas belső tereken, történelmi épületekben vagy olyan szélesebb távolságok esetében, ahol nincs elegendő konnektor.

"A PoE12-3PD a bizonyíték arra az elkötelezettségre, amellyel ügyfeleink valós kihívásainak megoldására törekszünk. Sok kisebb vállalkozás készül a terjeszkedésre, de gyakran tapasztalják, hogy a nagyobb irodákba való költözés fejfájást okozhat a csatlakoztathatóság terén" - mondta Kell Lin úr, a Zyxel Networks hálózati stratégiai üzletágának alelnöke. "Ezért fejlesztettünk ki egy plug-and-play megoldást, amely lehetővé teszi a kis- és középvállalkozások és az MSP-k számára, hogy könnyedén és magabiztosan telepíthessenek hálózatokat összetett környezetekben."

Míg a PoE-kapcsolók a kábelezési infrastruktúrák egyszerűsítésére használhatók, a hálózati teljesítményt gyakran korlátozza a 100 méteres kábeltávolság. A Zyxel Networks új PoE12-3PD megoldása hatékony és költséghatékony megoldást kínál, amely tovább bővíti a hálózati lefedettséget, és zökkenőmentes csatlakozást biztosít beltéren és kültéren egyaránt.

Hálózatok egyszerű bővítése

A PoE12-3PD egy egyszerű plug-and-play megoldás, amely adatot és áramot egyaránt továbbít a hálózatok szélső pontjaira is. Három PoE+ downlink porton keresztül akár 45 W összteljesítményt is képes biztosítani, így több PoE kliens - például IP-kamerák, beléptető rendszerek, IoT-eszközök és intelligens otthoni eszközök és érzékelők, amelyeket jellemzően kültéren vagy az épület nehezen elérhető sarkaiban helyeznek el - csatlakoztathatóvá válik.

A telepítést követően a felhasználók a Zyxel Networks Nebula felhőplatformján keresztül nyomon követhetik a hálózat állapotát. Ez egyablakos felügyeletet biztosít a teljes hálózatra, és a webes és mobilalkalmazáson keresztül is elérhető, így a hibaelhárítás egyszerűvé válik a hálózati rendszergazdák és az MSP-k számára.

A PoE12-3PD folyamatos PoE funkciója, amelyet úgy terveztek, hogy megszakítás nélküli szolgáltatásokat nyújtson, minimalizálja a karbantartás leállási idejét és annak hálózati hatását, mivel folyamatos ellátást biztosít, még áramellátási ciklus és firmware-frissítés során is.

Robusztus kialakítás

A PoE12-3PD robusztus kialakításának köszönhetően ideális kültéri és ipari környezetbe. Akár -20°C-os hőmérsékletnek is ellenáll, és 50°C-os hőségben is működőképes marad. Falra és oszlopra szerelhető, IP55-ös védettségű házzal, 6KV-os túlfeszültség elleni védelemmel és földelő kábellel rendelkezik. A Zyxel Networks hulladékcsökkentésre és a szénlábnyom csökkentésére irányuló törekvésének részeként a PoE12-3PD-t műanyagmentes csomagolásban szállítják.

A PoE12-3PD-vel kapcsolatos további információkért, valamint a KKV-k és MSP-k támogatásának lehetőségeiről látogasson el a https://www.zyxel.com/global/en/products/switch/cloud-outdoor-indoor-poe-extender-poe12-3pd weboldalra.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.