Hirdetés
. Hirdetés

G6 Networks - A blockchain bizony a 'való életben' is bármikor megállja a helyét

|

A CCFT és Polkadot frontról már jól ismert két kriptoveterán, Pethes Dávid Six és Bovai Gábor bejelentette a G6 Networks, a legújabb, korszerű blokklánc megoldásainak bevezetését. Célja a modern vállalkozások sokrétű igényeinek kielégítése.

Hirdetés

A G6 Networks küldetése, hogy leegyszerűsítse és hozzáférhetőbbé tegye a blokklánc technológiát azáltal, hogy egy azonnal használható, testreszabható platformot kínál, amely csökkenti a technológia bonyolultságát, miközben kezelni tudja az adatvédelmi aggályokat is.

A G6 Networks elkötelezett abban, hogy számos különböző alkalmazást támogasson, a szerzői jogok védelmétől kezdve az egészségügyig, biztosítva, hogy mindig az innováció élvonalában maradjanak.

Céljuk, hogy a blokklánc technológiát minden intézmény számára hozzáférhetővé és felhasználóbaráttá tegyék világszerte, lehetővé téve számukra, hogy kihasználják a technológia átalakító erejét.

Hirdetés

"Küldetésünk, hogy a blokklánc technológiát valós életbeli alkalmazásokba hozzuk, és megmutassuk annak valódi értékét" - mondta Dávid Pethes Six, a G6 Networks vezérigazgatója, aki a CCFT alapítójaként és Polkadot ambassadorként is ismert. A vele készült korábbi interjúnk itt olvasható >>>

"Célunk, hogy elősegítsük a blokklánc alkalmazását a különböző szektorokban, beleértve a kormányzati, pénzügyi és üzleti szférát, és ezzel forradalmasítsuk a digitális tranzakciók világát."

A G6 Networks forradalmi infrastruktúrája nemcsak felhasználóbarát és azonnal bevethető, hanem biztonságos, elosztott, privát, és láncok között átjárható is. Ez lehetővé teszi az intézmények számára, hogy gyorsan és hatékonyan integrálják a blokklánc technológiát működésükbe.

A G6 Networks innovatív megoldásai lehetővé teszik az adatok biztonságos és engedélyezett kezelését, új szintű bizalmat és átláthatóságot biztosítva a digitális világban. A blokklánc különböző szektorokba történő integrálásának egyszerűsítésével a G6 Networks globálisan átalakítja a digitális tranzakciók világát.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.