Hirdetés
. Hirdetés

Indiában a PC-kiszállítások 7,1 százalékkal nőttek a 2. negyedévben

|

A piaci részesedés alapján a HP listavezető volt 31,7 százalékkal, ami emelkedés a tavalyi második negyedévi 31,1 százalékról.

Hirdetés

Indiában 3,39 millió személyi számítógépet (beleértve az asztali számítógépeket, laptopokat és munkaállomásokat) szállítottak ki az idei második negyedévben, ami 7,1 százalékkal több az egy évvel korábbinál - derült ki az International Data Corporation (IDC) amerikai informatikai és távközlési piackutató vállalat felméréséből.

Hirdetés

A növekedés az asztali PC-k esetében 5,9 százalék, a laptopoknál 7,4 százalék, a munkaállomásoknál pedig 12,4 százalék volt. A PC-eladások a fogyasztói szegmensben 11,2 százalékkal nőttek, a negyedik egymást követő negyedévben jegyeztek föl éves bővülést, míg a kereskedelmi szegmensben 3,5 százalék emelkedést regisztráltak éves szinten - írta az MTI.

A piaci részesedés alapján a HP listavezető volt 31,7 százalékkal, ami emelkedés a tavalyi második negyedévi 31,1 százalékról. A második helyen álló Lenovo piaci részesedése 16,2 százalékról 17,5 százalékra nőtt. A harmadik helyen a Dell Technologies állt 14,8 százalékkal, ami viszont csökkenés a tavalyi második negyedévi 15,3 százalékkal összevetve.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.