Hirdetés
. Hirdetés

A szerverterem lélegeztetője

|

Teljes kontroll, gondtalan üzemeltetés, pontos szabályozás.

Hirdetés

Bemutatkozott a legújabb fejlesztés, a Fisher klímákhoz illeszthető szerver és csoport vezérlőmodul.

Jellemzők:

Teljes kontroll: A webes kezelőfelületünkön keresztül a hozzáférés három szinten biztosított: a nap 24 órájában megtekintheti a berendezések állapotát, irányíthatja azokat, vagy akár teljes rendszerbeállításokat módosíthat. Kritikus hibák esetén a rendszer automatikusan értesítést küld, lehetővé téve a gyors reagálást és a potenciális leállások elkerülését.

Gondtalan üzemeltetés: Kompaktság és rugalmasság jellemzi a Fisher Szerverklíma rendszert: egy 5 modul széles, DIN sínre szerelhető eszköz, amely kis helyen is elfér. A beépített 10/100 Mbps Ethernet port és 2.4 GHz Wi-Fi kapcsolat révén vezérlőmodulunk bárhol, bármikor elérhető, így Ön valós időben nyomon követheti és szabályozhatja szerverei környezetét.

Pontos szabályozás: A bárhova helyezhető onewire hőmérséklet szenzorok révén a Fisher Szerverklíma rendszer pontosan érzékeli és szabályozza a hőmérsékletet, biztosítva a berendezések optimális működését. A központi vezérlés funkcióval több klímaberendezést is irányíthat, csoportokba rendezheti őket, és központilag kezelheti a hűtési folyamatokat.

A szerverterem lélegeztetője

A szerver-vezérlőmodul egy teljes körű megoldás, amely proaktívan óvja és szabályozza szerverterme hőmérsékletét. A szerverpark az Ön vállalatának létfontosságú digitális eleme. A rendszerünk által biztosított precíz hőmérséklet-szabályozás és azonnali hibajelzések révén csökkenthető a hardver meghibásodásának kockázata és növelhető az üzemi hatékonyság. A rendszerünk egyszerűen integrálható meglévő hálózatába, így Ön mindig pontos adatokat láthat és döntéseket hozhat, akár a világ bármely pontjáról. Engedje meg, hogy a Fisher Szerverklíma rendszer gondoskodjon szerverterme védelméről, miközben Ön cége növekedésére fókuszál.

Szervervezérlő funkció

A szervertermek megfelelő hőmérsékletének biztosítása érdekében a Fisher Szerverklíma rendszer fejlett redundáns üzemidő-kiegyenlítéssel rendelkezik, N+1 vagy N+2 üzemmódban. Ez azt jelenti, hogy egy vagy két tartalék klímaberendezést telepíthet, amelyek kiegyenlítik egymás üzemidejét. Hiba esetén, vagy ha a hőmérséklet túllépi a megadott értéket, akkor a tartalék klímaberendezések automatikusan bekapcsolódnak. Ez biztosítja, hogy szerverei mindig optimális hőmérsékleten működjenek váratlan események esetén is, növelve az üzemelés biztonságát és megbízhatóságát.

Csúcsminőségű szerverhűtési rendszer

Célunk, hogy a Fisher Szerverklíma rendszerrel megkönnyítsük az Ön informatikai infrastruktúrájának menedzselését. A csomagban található vezérlőegység és a hozzá tartozó hőmérséklet-érzékelő a legkisebb részletekig gondoskodik a szerverterem hőmérsékletének optimális szinten tartásáról. Az egyszerű szoftverfrissítési lehetőség biztosítja, hogy rendszerünk mindig naprakész legyen.

Technikai paraméterek
Méret: DIN sínre szerelhető, 5 modul széles
Tápellátás: AC 230 V
Hálózati kapcsolat: 10/100 Mbps Ethernet port, 2.4 GHz Wi-Fi (802.11 b/g/n)
Szerverek: beépített webszerver, Modbus TCP szerver, onewire hőmérsékletszenzorok kezelése
Hibajelzés: relé kontaktuson és e-mailen keresztül
Felhasználói felület: webalapú, jelszavas hozzáférés, távoli elérhetőség
Felhasználói jogosultságok: háromszintű (User, Operator, Admin)
Funkciók: 2-128 klímaberendezés kezelése 8 csoportban, redundáns üzemidő-kiegyenlítés, hőmérséklet-vezérlés, csoportvezérlés, naplózás, e-mail értesítők, Modbus csatlakozás
A csomag tartalma: vezérlőegység, hőmérsékletszenzor 3-5 m vezetékkel

Bővebb információk >>>

A Fisher klímák magyarországi importőre:
Columbus Klímaértékesítő Kft.
E-mail: info@fisherklima.hu

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.