Felfegyverzett Cybertruckkal vagánykodik a csecsen vezető

|

A Tesla jármű nagy hasznára lesz Oroszországnak a frontvonalon - mondta Ramzan Kadirov.

Ramzan Kadirov, az oroszországi Csecsen Köztársaság vezetője tesztvezetésre vitt egy Tesla Cybertruckot, és ígéretet tett arra, hogy a frontvonalra küldi, mondván, hogy az elektromos jármű - amely már géppuskatoronnyal szerelt - "nagy hasznára lesz" a csapatoknak.

Egy szombaton a Telegramon közzétett videóban Kadirov azt állította, hogy a "nagyra becsült Elon Musk-tól" kapta a járművet, és úgy döntött, hogy személyesen teszteli, hogy kiderüljön, megérdemli-e a "Cyberbeast" címet.

Miután Groznij központjában tett egy kört vele, a csecsen vezető azt mondta, hogy szó szerint beleszeretett a járműbe, és "kétségtelenül a világ egyik legjobb autójának" nevezte. Megjegyezte a kényelmet, a sebességet, a manőverezhetőséget és a terepjáró teljesítményt.

"Egy igazi sebezhetetlen és gyors bestia... Ilyen kiváló tulajdonságok mellett a Cybertruckot hamarosan az ukrajnai konfliktusövezetbe küldik, ahol a szükséges körülmények között fogják használni. Biztos vagyok benne, hogy ez a "vadállat" nagy hasznára lesz harcosainknak" - mondta.

"Őszinte hálámat fejezem ki Elon Musknak!" folytatta Kadirov, aki a vállalkozót korunk egyik "legnagyobb zsenijének" nevezte.

"Elon, köszönöm! Gyere Groznijba, a legkedvesebb vendégemként fogadlak!" - mondta a csecsen vezető, hozzátéve, hogy biztos benne, hogy az orosz külügyminisztérium nem ellenezné a látogatást.

Bár hivatalosan nem szállítanak Tesla-autókat Oroszországba, viszonteladókon keresztül sok közülük elérhető, a Cybertruckok árai 200 000 dollár felett kezdődnek a különböző platformokon.

Musk nevetségessé nevezte azt az állítást, hogy Cybertruckot adott a csecsen vezetőnek.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.