Hirdetés
. Hirdetés

46 millió forint értékben támogatja munkavállalóit a Continental

|

A családok meghatározó szerepet töltenek be a több mint 130 éves múltra visszatekintő sátoraljaújhelyi dohánygyárat tulajdonló Continental Dohányipari Csoport életében.

Hirdetés

Minden korábbinál nagyobb értékben osztotta ki a munkatársai körében az év ezen szakaszában megszokott támogatásokat a hazai dohányipar meghatározó szereplője, a Continental Dohányipari Csoport: a kollégák hűségét elismerő jutalmak összesen mintegy 25 millió forintot, az iskolakezdés anyagi terheinek enyhítését célzó támogatás további 20 millió forintot tett ki. A két kezdeményezés így összességében több mint 46 millió forinttal járul hozzá a munkatársak jólétéhez, megerősítve a vállalat pozícióját, mint Sátoraljaújhely egyik legkedveltebb munkaadója.

A családok meghatározó szerepet töltenek be a több mint 130 éves múltra visszatekintő sátoraljaújhelyi dohánygyárat tulajdonló Continental Dohányipari Csoport életében. A Continental nem csupán egy családi vállalkozás, hanem egy olyan közösség is, ahol gyakran előfordul, hogy egy család több generációja is egymás mellett dolgozik, erősítve ezzel a vállalat összetartó szellemiségét. A társaság ebből adódóan kiemelt figyelmet fordít a családok segítésére.

Hirdetés

Az iskolakezdés időszaka minden évben jelentős pénzügyi megterhelést jelent a családok számára, amelyre válaszul a Continental már hagyománnyá vált iskolakezdési támogatási programját kínálja dolgozóinak. A vállalat idén 133 munkavállaló számára nyújtott támogatást, amely összesen 198 gyermek iskolakezdését tette könnyebbé. A támogatásra minden olyan, határozatlan idejű-, vagy legalább 1 éves, megszakítások nélküli, határozott idejű munkaviszonnyal rendelkező dolgozó jogosult, akinek gyermeke diákkorú. A támogatás összege idén gyermekenként bruttó 103 765 forint volt, amely összességében mintegy 20,5 millió forintot jelentett.

Hasonlóan nagy hangsúlyt fektet a társaság a lojalitás és a hosszú távú elköteleződés megbecsülésére: ennek jegyében a Continental tradicionálisan 5 évente növekvő mértékű törzsgárda-elismeréssel jutalmazza minden folyamatos munkaviszonnyal rendelkező munkavállalóját. A hűségjutalom-program keretében idén 63 munkavállalót részesítettek elismerésben, amelynek összértéke meghaladta a 25,75 millió forintot. Az idei elismerések során több munkavállaló is 20 éves, egy dolgozó pedig már 45 éves munkaviszonyáért részesült jutalmazásban, amely a vállalat iránti hosszú távú elkötelezettségüket tükrözi.

"A család, mint kötelék és a lojalitás a céghez a Continental kultúrájába szervesen illeszkedő, alapvető értékek. Az iskolakezdési támogatás és a törzsgárda-elismerés révén ezen értékeket a gyakorlatban is honoráljuk: nemcsak anyagi segítséget kívánunk nyújtani, hanem kifejezzük elismerésünket azok iránt, akik hűséggel és elkötelezettséggel járulnak hozzá a közös sikerekhez. Hiszünk abban, hogy munkatársak jólétének elősegítése hosszú távon is megerősíti a vállalat stabilitását és a régió gazdasági fejlődését" - mondta el Füzi Csaba, a Continental Dohányipari Zrt. vezérigazgatója.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.