Hirdetés
. Hirdetés

Ez a 3 kulcsterület az igazán hatékony IT-stratégia és működés titka

|

Három olyan témakör kerül terítékre a legújabb MWTS-roadshow-n, amelyek központi szerepet játszanak a hatékony IT-működtetésében és kiemelkedően fontosak a modern informatikai környezetben.

Hirdetés

Elindult a ManageEngine európai RoadShowja, amely során két hónap alatt 7 városba látogatnak el a vállalat szakértői, köztük idén először Budapestre is, hogy tudásban és tapasztalatokban bővelkedő gyakorlati workshop keretében az informatikai menedzsment három területén vezessék végig a résztvevőket. Az MWTS szakemberei a gyakorlati ismeretekre összpontosítanak, így a ManageEngine által vezetett workshopok során lehetősége lesz a résztvevőknek a gyakorlatban tesztelni a rendszerek képességeit.

Az MWTS workshopon az ActiveDirectory, IT Security és IT Operations témakörök kiválasztása nem véletlen. Ezek a témák szorosan összefonódnak, és elengedhetetlenek a hatékony informatikai infrastruktúra működtetéséhez.

  • ActiveDirectory: Az Active Directory (AD) a Microsoft által fejlesztett szolgáltatás, amely lehetővé teszi a hálózati erőforrások (például felhasználói fiókok és számítógépek) kezelését. Az AD kezelése létfontosságú a felhasználói hozzáférési jogosultságok, a biztonsági beállítások és a hálózati erőforrások hatékony kezelése érdekében.
  • IT Security: Az IT-biztonság kulcsfontosságú a vállalati adatok védelme és a kibertámadások elleni védekezés szempontjából. A biztonsági protokollok, a hozzáférés-kezelés és a fenyegetések nyomon követése mind részei az IT-biztonságnak.
  • IT Operations: Az IT működési feladatok magukban foglalják a rendszerek karbantartását, a hálózati problémák megoldását és az alkalmazások teljesítményének monitorozását. Az IT működési feladatok hatékony kezelése nélkülözhetetlen a vállalati IT infrastruktúra zavartalan működéséhez.

Szakértőktől szakértőknek

Egyszerűsítené az azonosításkezelést, növelné a biztonságot, és javítaná a megfelelést az AD, Microsoft 365 és a Google Workspace környezetekben, vagy szeretné megakadályozni az azonosítással kapcsolatos visszaéléseket és elérni a Zero Trust-ot, mindemellett naprakész tudást szeretne a Windows ökoszisztéma változások proaktív monitorozásával az ADAudit Plus segítségével? Válassza az ActiveDirectory workshopot a jelentkezéskor!

Felkészülne kiberbiztonságból, érdekli hogyan játszhatják ki vállalata védelmét, szívesen megismerné a korszerűsített biztonság aspektusait, leegyszerűsítené a támadások észlelését, helyreállítását és kivizsgálását, a felhőbiztonság és a megfelelőség kérdéseit is tisztába rakná? Akkor a regisztrációnál válassza az IT Security workshopot.

Fontos vállalata számára a full-stack megfigyelhetőség, felgyorsítaná a digitalizációt, egyszerűsítene az innováció és a gyorsaság ösztönzése érdekében, DEM-stratégiát valósítana meg, optimalizálná a hálózat, a szerver és a tárolóeszközök teljesítményét, sőt, érdekelné a hibrid hálózati infrastruktúra is, vagy kihasználná az AI és az ML lehetőségeit, automatizálná a folyamatokat és szemmel tartaná az IT-művelet-menedzsment minden dimenzióját? Akkor az IT Operations Management Seminart jelölje meg a jelentkezéskor.

Az MWTS workshopon az ActiveDirectory, az IT Security és az IT Operations témakörök átfogó és mélyreható - gyakorlati példákkal és hasznos tippekkel kiegészített - bemutatásával értékes ismereteket szerezhet a ManageEngine platformról és annak hatékony alkalmazásáról a vállalati környezetekben.

Használja ki a lehetőséget és tegye fel közvetlenül kérdéseit a mérnököknek és a szakértőknek! A budapesti rendezvény házigazdái: Borbély Bence, Product Manager, Shehnaaz Nisar, Product Expert és Sharath Babu R, Technical Support Engineer.

A konferencián való részvétel teljesen ingyenes. Csak regisztrálnia kell és vigye magával számítógépét, amelyen dolgozhat a workshop során. Ne hagyja ki ezt a fejlődési és hálózatépítési lehetőséget az IT világában!

2024.06.05 Budapest
InterContinental Budapest
Apaczai Csere J.U, 12-14, 1052

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.