Biztonsági innovációk és üzleti lehetőségek - Lezárult az ADRIA SECURITY SUMMIT 2024

|

Az ágazat összes érdekeltje közösen dolgozik egy olyan jövő érdekében, amely biztonságot teremt mindenki számára.

"Az idei Adria Security Summit tovább erősítette közös képességünket, hogy szembenézzünk a biztonsági szektor állandóan változó kihívásaival. Együtt egy biztonságosabb jövőt építhetünk azáltal, hogy olyan technológiai újításokat alkalmazunk, amelyek újradefiniálják a biztonsági gyakorlatokat, és valódi megoldásokat kínálnak a jelenkori kihívásokra" - mondta Mahir Hodžić, a szervezőbizottság elnöke a csúcstalálkozó zárónapján. Az elmúlt két napban az Adria Security Summit több mint 50 országból több mint 3000 résztvevőt vonzott Szarajevóba, bemutatva a biztonsági ágazat legújabb vívmányait, és összehozva az iparág vezetőit, innovátorait és döntéshozóit. Délkelet-Európa vezető biztonsági iparági rendezvényeként a csúcstalálkozó közel 5000 B2B találkozónak adott otthont, jelentős partnerségeket és iparági növekedést elősegítve.

"Hálásak vagyunk partnereinknek és résztvevőinknek, akik az Adria Security Summitot az innováció, a tapasztalatcsere és a hálózatépítés éves központjává tették a régióban" - tette hozzá Mahir Hodžić. Hangsúlyozta, hogy az előadásokkal, prezentációkkal és panelbeszélgetésekkel teli konferenciaprogram mellett a csúcstalálkozó kiállításán 160 globális és regionális kiállító vett részt, köztük olyan iparági óriások, mint a Konica Minolta, a Bosch, a Hikvision, a Huawei, a Canon és a Motorola Solutions.

"Az Adria Security Summit 2024 lehetővé tette számunkra, hogy értékes kapcsolatokat alakítsunk ki, és betekintést nyerjünk a biztonsági iparág legújabb trendjeibe. A konferenciaprogram minősége, valamint a kiállítási terület mérete és sokszínűsége tovább erősíti, hogy ez egy kihagyhatatlan találkozó mindannyiunk számára, akik a biztonsági ágazatban előrébb akarunk lépni" - nyilatkozta Lidija Stolica, a horvát szakági karama elnöke.

Az idei évben bevezették az Adria Security Summit díjait a biztonsági ágazatban elért kiemelkedő eredményekért, amelyeket kilenc kategóriában adtak át. Ezek a díjak aláhúzták a csúcstalálkozó elkötelezettségét az ágazat fejlesztése és az innovációt ösztönző vezetők elismerése iránt. Az év biztonsági menedzsere díjat Damir Car, a Rimac Technology munkatársa kapta.

Az Adria Security Summit 2024-et az a&s Adria magazin, a teljes körű biztonsági megoldások szakmai kiadványa, a Messe Frankfurt tulajdonában lévő, a világ legnagyobb biztonsági médiacsoportjához tartozó a&s Adria szervezte, magyarországi médiatámogatója pedig a ComputerTrends volt. Az Adria Security Summit 2024 partnerei között voltak szakmai kamarák és szövetségek Szlovéniából, Horvátországból, Szerbiából, Montenegróból, Bulgáriából, Romániából, Észak-Macedóniából, valamint az idei házigazda, a Bosznia-Hercegovinai Biztonsági Kamara Szövetsége.

A következő, Adria Security Summit 2025 rendezvényt 2025. október 8-9-én tartják Szkopjéban.

A 2024. évi Adria Biztonsági Csúcstalálkozóról további információk a www.adriasecuritysummit.com weboldalon és a közösségi médiában találhatók.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.