Hirdetés
. Hirdetés

Lassan beindul a legális filmletöltés

|

A hollywoodi filmstúdiók lassan engednek az internet erejének: páran már a héten elkezdik legújabb filmjeik letölthető változatainak értékesítését.

Hirdetés

A BBC hírei szerint a nemrég Oscar-díjjal is jutalmazott Túl a barátságon (Brokeback Mountain) és a King Kong nyitja meg azon filmek sorát, melyeket pénzért legálisan tölthetünk le.

A szolgáltató oldalán egyelőre csak arra van lehetőség, hogy a fizetést követően megnézzük a filmet, de még letiltották a merevlemezre mentés lehetőségét - ráadásul a szolgáltatás még csak az Egyesült Államokban vehető igénybe.

Több bejelentés is napvilágot látott a döntéssel kapcsolatban, egyikük szerint a Warner, a Universal, a Sony, a Paramount, a Twentieth Century Fox és az MGM a Movielink oldalon publikálja majd a filmjeit, a másik változat szerint a Sony és a Lionsgate is beszáll az online filmletöltő üzletbe, de ők a CinemaNow oldalt használják majd.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.