Hirdetés
. Hirdetés

Új korszak a blokklánc innovációban, amelynek egy magyar szakember is része

|

A VSG sikeres listázása a Coinstore-on.

Hirdetés

A VSG, a Vector Smart Chain (VSC) natív kriptovalutája a napokban jelentette be sikeres listázását a Coinstore-on, amely az egyik vezető centralizált tőzsde (CEX) a kriptopiacon. Ez a mérföldkő jelentős lépést jelent a VSG azon törekvésében, hogy a blokklánc tér egyik meghatározó szereplőjévé váljon, biztosítva egy skálázható, biztonságos és költséghatékony tranzakciós eszközt vállalatok és egyének számára egyaránt.

VSG: A jövő blokklánc tranzakcióiért

Eredetileg az Ethereum blokkláncon indult, a VSG most átáll a saját Layer 1 VSC blokkláncára, amelyet azzal a céllal fejlesztettek ki, hogy leküzdje a meglévő blokklánc-hálózatok korlátait. A VSC egyedi hibrid konszenzusmechanizmusával lapos díjszerkezetet kínál, valamint kompatibilis az Ethereum Virtual Machine-mel (EVM) és a Cosmos-szal, így rugalmas és erőteljes megoldást nyújt fejlesztők és vállalatok számára egyaránt.

A VSC blokklánc fő felhasználási eszköze, a VSG, alapvető szerepet játszik minden láncon belüli tevékenységben. A VSG tartása most, amikor a projekt még a korai szakaszában van, olyan, mint Ethereumot vásárolni annak teszthálózati fázisában, ami jelentős hosszú távú előnyökkel járhat.

Coinstore listázás: Stratégiai lépés

A Coinstore-on való listázás szélesebb közönséget és nagyobb likviditást biztosít a VSG számára. "Nagyon izgatottak vagyunk a Coinstore-ral való partnerségünk miatt" - mondta Yan Whittaker, a Vector Smart Chain társalapítója. "A listázás nagyszerű lehetőség arra, hogy a VSG-t és a VSC-t új piacokon vezessük be, ahol az ismertség kiemelten fontos a növekedésünk szempontjából."

Hirdetés

A társalapítókról

A VSG sikerét egy dinamikus alapítócsapat vezeti, akik közös vízióval rendelkeznek a decentralizált innovációról, a társalapítók mellé pedig tanácsadóként a Magyarországon több sikeres projektből jól ismert szakember, Vitéz Miklós is csatlakozott.

Yan Whittaker: Egy vállalkozó az Egyesült Királyságból, erős üzleti menedzsment és pénzügyi háttérrel. Yan sikeresen vezette több vállalkozását különböző iparágakban, és a VSC társalapítójaként elkötelezett a decentralizáció és a blokklánc-technológia iránt, hogy egy inkluzívabb és hatékonyabb pénzügyi ökoszisztémát hozzon létre.

Jason Ansell: Torontóban, Kanadában született és nevelkedett, Jason önképzett full-stack fejlesztő és vállalkozó, több mint 25 éves márkaépítési és digitális marketing tapasztalattal. Pályafutása során kisvállalkozásokkal, nagy márkákkal és hírességekkel dolgozott együtt. A VSC társalapítójaként Jason elkötelezett a decentralizált technológiák elterjesztése és a blokklánc innovációk megvalósítása mellett.

Mike Vitez, tanácsadó: Magyar szakember, több mint egy évtizede dolgozik az IT iparágban. Mike első kézből tapasztalta meg a webes technológiák fejlődését, valamint a blokklánc technológiák előrehaladását. 2016-ban alapította a CodeCluster-t, amely egy rendszerintegrátor cég, middleware szolgáltatásokat nyújt ügyfelek és szállító cégek számára. Később társalapította a Solidity Services-t, hogy népszerűsítse a decentralizált technológiákat és ösztönözze a tömeges elterjedést. Mike fontos szerepet játszott a Next Earth létrehozásában és növekedésében, ahol társalapítóként, IT igazgatóként és műveleti vezetőként tevékenykedett.

Közösség és technológiai fejlesztések

A VSG több mint 4000 tagból álló közössége kulcsfontosságú szerepet játszott a projekt előrehaladásában, folyamatos támogatást és elkötelezettséget biztosítva. A VSG csapata elkötelezett amellett, hogy a VSC blokklánc felhasználóbarát maradjon, intuitív dApp-okkal és pénztárca interfészekkel, amelyekhez átfogó oktatási anyagok társulnak az új befektetők számára.

A közelgő nyilvános tesztnet kulcsfontosságú lépés a mainnet bevezetése felé, lehetőséget biztosítva a fejlesztőknek és felhasználóknak, hogy valós környezetben teszteljék a hálózat funkcionalitását, biztonságát és skálázhatóságát. Ez a fázis elengedhetetlen a platform finomításához és a zökkenőmentes élmény biztosításához a mainnet megjelenésekor.

Kinek ajánlott ez a digitális valuta?

A VSG több mint egy egyszerű digitális valuta; ez egy csúcstechnológiás blokklánc hálózat alapja, amely arra hivatott, hogy kihívást állítson a meglévő megoldásokkal szemben, és végül felülmúlja azokat, mint például az Ethereum. A Coinstore-on való sikeres listázással most különösen időszerű, hogy a befektetők hosszú távú eszközként fontolják meg a VSG-t.

"Mi vagyunk az egyetlen blokklánc, amely lapos díjszerkezetet kínál, és interoperábilis az EVM-mel és a Cosmos-szal" - tette hozzá Jason Ansell. "Technológiánk, valamint elkötelezett csapatunk révén a VSG vonzó választás azok számára, akik a decentralizált pénzügyek jövőjébe szeretnének befektetni."

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.