Hirdetés
. Hirdetés

Új ismerkedési funkció a Facebookban

|

Kérésre megjelenik, mi közös bennünk és az ismerőseink ismerőseiben.

Hirdetés

Hirdetés

Új funkcióval próbálkozik a Facebook, melynek célja, hogy jobban megismerjük ismerőseink ismerőseit, és esetleg kapcsolatba lépjünk velük. Nem tudni, mióta és meddig tesztelik, és az sem, hogy milyen széles körben akarják hozzáférhetővé tenni, mindenesetre érdekes képet ad arról, miként szeretné a Facebook felpörgetni a felhasználói interakciókat.

Az új lehetőség az ismerőseink ismerőseinél jelenik meg: ha kattintunk rajta, beugrik egy ablak, amelyben végighaladhatunk az ismerősökön, és a Facebook megmutatja azokat profilinfókat és egyéb részleteket, amiket közösnek ítél bennünk.

Ismerősök, szülőhely, lakhely és hasonlók lehetnek a kapcsolódási pontok, továbbá megjelennek azok az oldalak is, amiket mindketten kedvelünk.

Nem világos, hogy dönti el a Facebook, melyik ismerősünknél láthatjuk ezt az ablakot, és az se biztos, hogy mindenki ráharap majd az új szolgáltatásra. Mindenesetre a cég bevallottan keresi a lehetőségét, hogyan tudna kapcsolattartásra bírni még több embert, és ezen az úton logikus lépésnek tűnik az ismerősök ismerőseink beprotezsálása.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.