Hirdetés
. Hirdetés

Ezek a cégek kapták az ipar 4.0 elismeréseket

|

A tudomány finanszírozása, a felsőoktatás, a szak- és felnőttképzés az a négy pillér, amelyen a jövőképes, küzdőképes magyar gazdaság, magyar társadalom áll.

Hirdetés

A KIM és az Ipar 4.0 Nemzeti Technológiai Platform Szövetség ipar 4.0 szakmai érmeket adott át. Az elismerésben azok a vállalatok, szervezetek részesülhetnek, amelyek kimagasló sikereket értek el az innováció, a digitalizáció területén.

Kis- és középvállalati kategóriában ipar 4.0 szakmai érmet vehetett át a családi vállalkozásként működő Losonczi Innovation Kft., amely 2001 óta foglalkozik mérőeszközök, egyedi szerszámok, alkatrészek tervezésével és gyártásával.

Nagyvállalatok kategóriában a díjat a Trumpf Hungary Kft. kapta. A cég több mint 2000 telepített gépbázissal rendelkezik az országban az IoT megoldásokkal támogatott szervíz tevékenységével biztosítja a lemezmegmunkáló szerszámgépek és lézertechnikai eszközök folyamatos rendelkezésre állását.

Hirdetés

Az ipar 4.0-hoz kapcsolódó oktatási képzési programot megvalósító szervezet kategóriában az érmet a Continental Automotive Hungary Kft. kapta. Az 1871-ben alapított Continetal a világ egyik vezető technológiai vállalata, amely biztonságos, hatékony, intelligens megoldásokat kínál a közlekedés és az szállítmányozás terén.

Az Ipar 4.0 eredetű jelentős kutatást, fejlesztést vagy innovációt megvalósító szervezet kategóriában a Varga-Flexo Kft. részesült az elismerésben. A 100 százalékban magyar tulajdonú családi vállalkozás egyebek mellett flexonnyomógépek tervezésével és gyártásával foglalkozik.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.