Hirdetés
. Hirdetés

Carlson - A CIA hozta létre a Bitcoint

|

Végre kiderült a kriptopénz alapítójának valódi személyazonossága?

Hirdetés

A kegyvesztett ex-Fox News műsorvezető, Tucker Carlson a jelek szerint úgy véli, hogy a Bitcoin az Amerikai Egyesült Államok Központi Hírszerző Ügynökségének alkotása - de ennek ellenére rajong a technológiáért.

Ahogy a Decrypt beszámolt róla, az immár független megmondóember a múlt héten a Bitcoin 2024 konferenciát övező, Trumpot támogató zártkörű rendezvény résztvevőinek azt mondta, hogy "nyilvánvaló", hogy a CIA hozta létre a címadó kriptopénzt.

"Nyilvánvalóan a CIA volt, ezt mindannyian tudjuk" - mondta Carlson kuncogva a nashville-i tömegnek. "Ez olyan, mint a Signal!"

Noha a hírszerző közösségnek valóban vannak dokumentált szálai az Elon Musk és Edward Snowden által is támogatott népszerű titkosított üzenetküldő alkalmazás, a Signal alapításához, ugyanez nem mondható el a Bitcoinról. Úgy tűnik, hogy a kettő összemosásával Carlson azt sugallja, hogy a kormányzat azon célkitűzse, hogy felkarolja a fejlődő technológiákat, megegyezik magával a technológia létrehozásával.

Mi a valószínűbb, hogy valami japán nevű titkos fickó, vagy egy erős kormány építette fel?

A régóta tartó összeesküvés-elmélethez az a tény ad olajat a tűzre, hogy valójában senki sem ismeri a Bitcoin állítólagos alapítójának, Satoshi Nakamotónak a személyazonosságát, bár az évek során különböző emberek vállalták magukra az érdemeket és kínáltak félkész elméleteket.

"A kriptósok nemcsak azért vannak benne, hogy pénzt keressenek, hanem azért, hogy megváltoztassák a világot" - fogalmazott kétértelműen Carlson. "Ezek nem felszínes emberek. Ezek olyan emberek, akik minden kérdésre tudnak válaszolni, kivéve a 'ki volt Satoshi?' kérdést. Valakinek erre is válaszolnia kellene!"

Hirdetés

Az ex-Fox műsorvezető végül azt mondta, hogy neki mindegy, hogy a világ legértékesebb és legismertebb kriptovalutája mögött a szövetségiek állnak-e.

"Nem érdekel, ha a CIA is volt az" - mondta. "Nem számít. Az ötlet akkor is nagyszerű."

Ez messze nem a legrosszabb dolog, amit Tucker Carlson valaha is mondott, és bizonyára nem is ez a legelborultabb dolog, amiben hisz.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.