Hirdetés
. Hirdetés

A Magyar Telekom leányvállalata 13,8 milliárd forint osztalékot fizet

|

A MakTel nem konszolidált nettó eredménye 2,21 milliárd macedón dénár volt a 2023. évi üzleti évben.

Hirdetés

A Magyar Telekom leányvállalata, a Makedonski Telekom AD - Skopje (MakTel) a 2023. üzleti év után 2,21 milliárd macedón dénár (mintegy 13,8 milliárd forint) osztalékot fizet - közölte a Magyar Telekom.

A bejelentés szerint a nemzetközi pénzügyi beszámolási standardok alapján a MakTel nem konszolidált nettó eredménye 2023-ban 2,21 milliárd macedón dénár volt, amelyet a közgyűlési döntésnek megfelelően teljes mértékben osztalékként kifizet.

A Stonebridge Communications AD Skopje, a Magyar Telekom 100 százalékos leányvállalata, 1,25 milliárd macedón dénár (körülbelül 7,8 milliárd forint) összegű osztalékra jogosult - írták a közleményben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.