Hirdetés
. Hirdetés

Új vezető a K&H Vállalati divíziójának élén

|

2024. augusztus 26-tól Bodor Tibor vette át a K&H Vállalati divíziójának irányítását, valamint tagja lett a K&H vezetői bizottságának is.

Hirdetés

A K&H Vállalati divíziójának vezetését 2024. augusztus 26-tól Bodor Tibor vette át és személyével bővült a K&H vezetői bizottsága is.

Tibor a Budapesti Műszaki Egyetem gépészmérnöki szakán végzett, majd a Közgazdasági Egyetemen folytatott posztgraduális tanulmányokat. Szakmai pályafutását 1994-ben auditorként kezdte a Citibanknál, később vállalati termék és ügyfélkapcsolati területeken folytatta munkáját, illetve vezette a nemzetközi ügyfelek, majd a pénzügyi intézmények területet előbb helyileg, majd a régió több országára.

Hirdetés

2008-tól az ING-ben 5 éven át látta el a magyarországi üzletág vezérigazgató helyettesi feladatait, amikor is lehetőség nyílt számára az amszterdami ING központban ügyfélkapcsolatokért felelős regionális szerepkörre, eleinte a Közép-Kelet Európa, később pedig a teljes európai hálózatban. Legutóbb az ING magyarországi üzletágának vezérigazgatója és a közép-kelet európai regionális vállalati banki tevékenységek vezetője volt.

"A K&H 2024 első negyedévének végére a vállalati hitelezés terén éves szinten 5 százalékos növekedését mutatott, ezzel felülmúlta a piac egészének bővülését, piaci részesedésünk pedig elérte a 10,2 százalékot. Tibor 30 éves bankszektorban szerzett tapasztalattal rendelkezik, így a K&H-ba és a KBC-be gazdag, széleskörű szakértelmet hoz, amellyel hozzájárul majd ahhoz, hogy továbbra is magas színvonalú, személyre szabott pénzügyi megoldásokkal támogassuk ügyfeleinket és aktívan részt vegyünk a vállalkozások finanszírozásában, a gazdaság újraindításában, fejlesztésében" - tette hozzá Guy Libot, a K&H vezérigazgatója.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.