Teljes adatátláthatóság az ipari automatizálásban

|

Új villamossági modult mutatott be a Siemens.

A Siemens SIRIUS 3RC7 Intelligens kapcsolati modul kapcsolószekrényben
A Siemens SIRIUS 3RC7 Intelligens kapcsolati modul kapcsolószekrényben

Egyre fontosabbá válik, hogy az ipari folyamatok egészen a terepi szintig monitorozhatóak legyenek. Előfordul azonban, hogy egyes eszközök nincsenek csatlakoztatva a központi automatizálási rendszerhez, így fontos adatok hiányozhatnak. Erre ad választ a Siemens új intelligens kapcsolati modulja, amely a terepi szint további digitalizálásával fokozza az átláthatóságot, és támogatja az adatvezérelt döntéseket.

A plug-and-play elven működő bővítőmodul könnyen beállítható a meglévő automatizálási rendszerbe, a TIA (Totally Integrated Automation - a Siemens automatizálási környezete) integrációnak köszönhetően.

A megoldás segítségével közvetlenül gyűjthető és értékelhető számos villamossági paraméter, mint például a feszültség, az áramerősség, a fázisaszimmetria és a túlterheléses kioldások száma. Az integrált diagnosztikai funkciók segítenek a hibák gyorsabb felismerésében. Az adatok felhasználhatóak mesterséges intelligenciával működő, prediktív karbantartási megoldásoknál is, amelyek tovább növelik a gyártói rendszerek rendelkezésre állását. Az állapotinformációkat valós időben nyomon követő alkalmazásokkal pedig a felhasználók könnyedén felismerhetik a szűk keresztmetszeteket, és azonnal beavatkozhatnak.

A gyorsan bevezethető SIRIUS 3RC7 megoldás már a hazai piacon is elérhető.

Siemens SIRIUS 3RC7 Intelligens kapcsolati modul
Siemens SIRIUS 3RC7 Intelligens kapcsolati modul

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.