Powered by SAP NetWeaver minősítést kapott a Clementine

|

Az SPSS Inc., a világ vezető adatelemző- és statisztikai szoftver szállítója bejelentette, hogy piacvezető prediktív alkalmazási platformja, az SPSS Clementine elnyerte a Powered by SAP NetWeaver státuszt.

Az SPSS adatbányászati megoldása azzal tudta elérni az integráció ezen fokát, hogy képes az elemzési eredmények publikálására az SAP NetWeaver Portálon keresztül, valamint a SAP NetWeaver Exchange Infrastucture felhasználásával közvetlen adatáramlást valósít meg az SAP Bank Analyzer alkalmazásokkal. A megoldás elsődleges célja, hogy az SAP Bank Analyzer funkcionalitását prediktív elemzési eszközökkel egészítse ki olyan felhasználási területeken, mint például a hitel kockázat elemzés és modell validálás. Az SAP Bank Analyzer terméke pénzügyi és kockázatkezelési funkciókkal rendelkezik, és javítja a bankok hatékonyságát a rugalmas riportkészítési funkciók biztosításával és a beágyazott best practice módszerek átadásával. - Az SAP megoldások támogatása, azért lényeges, mivel amint felhasználóink prediktív elemzést kívánnak használni alapvető üzleti folyamataik támogatására, elkerülhetetlen ezen eszközök integrálása az operatív rendszereikkel - mondta Patrick McCue az SPSS stratégiai szövetségekért felelős elnökhelyettese. - Az SPSS Clementine SAP Net Weaver státusza kezdő lépése az SPSS azon stratégiai törekvésének, hogy olyan vezető vállalati szoftverekkel működjön együtt, mint amilyen az SAP is, ezáltal biztosítva a prediktív elemzési megoldások egyéb alkalmazásokba történő integrálását. Ezáltal megteremtve a prediktív vállat létrehozásának lehetőségét. Az adatbányászati szoftver SAP NetWeaver platformjába történő integrálásának elősegítéséhez, az SPSS partner megállapodást kötött a Bristlecone Inc.-vel, a vállalati tanácsadási és rendszerintegrációs szolgáltatások vezető szállítójával. A Bristlecone bevezetési, fejlesztési és támogatási szolgáltatásokat nyújtó SAP partner. Kemal Koeksal a Bristlecone elnökhelyettese és ügyvezető igazgatója üdvözölte a partneri megállapodást a prediktív elemzési szoftverek vezető szállítójával az SPSS-el, és hangsúlyozta, hogy a SPSS megoldások SAP Netweaver-ben történő integrálás elősegíti a technológia elérését már létező SAP alapú környezetben is. Továbbá szeretné az SPSS-szel való kapcsolatot további alkalmazások fejlesztésére is kiterjeszteni. McCue hozzátette - büszkék vagyunk arra, hogy a Briscole segítségével igen rövid alatt sikerült elérni a Powered by SAP NetWeaver minősítést.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.