Az SAP a 100 leginkább fenntartható működésű nagyvállalat között

|

Az SAP AG bejelentette, hogy immár az ötödik éve szerepel folyamatosan a világ 100 leginkább fenntartható nagyvállalata listáján.

Az összeállítást a kanadai székhelyű Corporate Knights Inc. és az Innovest Strategic Value Advisors nevű tanácsadó cég készítette. A globális 100-as listában szereplő cégeket 1800 nyilvánosan jegyzett vállalat közül választották ki 80 fenntarthatósági mutatószám alapján. A németországi székhelyű informatikai óriás több más, nemzetközi fenntarthatósági listán is szerepel, így az FTSE4Good és a Dow Jones Fenntarthatósági indexnek szintén tagja. A globális 100-as lista cégei közül a legtöbb 20 cég az Egyesült Államokból került fel a listára, melyet Nagy-Britannia, Japán, Franciaország, és Németország vállalatai követnek.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.