Hogyan készüljünk fel a NIS2-re?

|

Ön tudja, hogy az EU-ban hány szabályozás foglalkozik a kiber- és IT-biztonsággal? Elképesztő, hogy milyen sok van érvényben, ember legyen a talpán, aki ezt tudja követni! Segítünk.

A NIS2 fontos mérföldkő az európai kiberbiztonságban, mivel kiterjeszti és egységesíti a kockázatkezelési megközelítést azokra a vertikális területekre, amelyek eddig kimaradtak a szabályozásból, és a DORA irányelvvel kiegészítve pedig tovább növelik a pénzügyi szektor kiberbiztonságát.

Természetesen, ha a chief compliance officer (CCO) valóban tisztában van azzal, hogy melyiknek és hogyan kell megfelelnie.

Egy biztos, a NIS2 által szabályzott 10 fontos kockázatmenedzsmenti terület közül a két legnagyobbnak épp a Thales az egyik fő specialistája, így őket hívtuk segítségül, hogy irányt mutassanak az útvesztőben.

Hirsch Gábor, a Thales regionális értékesítési menedzsere a ComputerTrends által szervezett üzleti reggelin bemutatta az Imperva felvásárlás kapcsán létrejött Thales kiberbiztonsági portfóliót, illetve a hazai NIS2-es és DORA elvárások teljesítésére kínált Thales megoldásokat, emellett részletesen tárgyalta az olyan "mostohaterületeket", mint a titkosítás és a kulcsmenedzsment felé támasztott felhasználói igényeket, és a Thales által erre a funkcióra kínált megoldásait.

Petr Kunstat, a Thales szakembere pedig egy élő demón keresztül mutatta be a résztvevőknek a Thales adatbiztonsági termékeinek átfogó és egyszerű alkalmazását és felügyeletét, különös tekintettel a titkosítási, kulcsmenedzsment és egyéb, a CipherTrust platformhoz tartozó megoldásokat.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.