Hirdetés
. Hirdetés

Egy hónap, és itt az Adria Security Summit 2024 - most ingyenes regisztrációval!

|

Már csak egy hónap van hátra a régió vezető biztonsági eseményének, az Adria Security Summit 2024-nek a megnyitójáig.

Hirdetés

Minden érdeklődő csatlakozhat az iparág vezető szakértőihez 2024. október 9-én és 10-én a szarajevói Hills Hotel Congress Centerben. Ugyanis, ez a modern és a régióban a maga nemében legnagyobb helyszín ad otthont az Adria Security Summit eddigi legnagyobb seregszemléjének, ahol több mint 170 kiállító és szponzor mutatja be a biztonsági ipar és a kapcsolódó ágazatok legújabb innovációit és trendjeit.

Az idei Adria Security Summit az eddigi legnagyobb és legjelentősebb rendezvény lesz, várhatóan közel 3000 résztvevővel, akik a világ több mint 50 országából érkeznek.

A résztvevőknek lehetőségük lesz az új megoldások felfedezésére, az iparági szakemberekkel való kapcsolatteremtésre és a vezető szakértőktől való tanulásra. Az Adria Security Summit 2024 ideális platformot biztosít azok számára, akik egy dinamikus esemény részesei szeretnének lenni, amelyet több mint 5000 B2B találkozó megszervezése támogat, számos lehetőséget kínálva az együttműködésre és az üzleti növekedésre.

Találja meg az Önnek megfelelő tartalmat

Hogy a látogatók jobban megtervezhessék látogatásukat, a konferencia programja elérhető a hivatalos weboldalán. Ez az átfogó program tartalmazza a legfontosabb eseményeket, workshopokat és üzleti találkozókat, amelyek célja, hogy értékes betekintést és kapcsolatokat nyújtsanak.

Tervezze meg előre a találkozókat

A vFairs platformon keresztül minden résztvevő hozzáférhet a csúcstalálkozó mobilalkalmazásához. Ez az innovatív megoldás lehetővé teszi a kiállítókkal és más résztvevőkkel való találkozók ütemezését, biztosítva a nagyszabású eseményen eltöltött idő hatékony kihasználását. Egyszerűen csak követni kell az információkat, hogy mikor kezdheti meg a találkozók szervezését.

Ingyenes regisztráció

Minden érdeklődő kihasználhatja a korlátozott számú ajánlatot, és a VISITOR2024 kóddal még ma regisztrálhat, hogy ingyenes jegyet kapjon a csúcstalálkozóra. A regisztráció a hivatalos weboldalon érhető el.

Az Adria Security Summit 2024-ről további információkat, többek között a regisztrációval kapcsolatos részleteket, a rendezvény napirendjét, valamint a kiállítók és szponzorok listáját a www.adriasecuritysummit.com weboldalon találja. További kérdésekkel a summit@asadria.com e-mail címen vagy a +387 33 788 985-ös telefonszámon fordulhat.

Az Adria Security Summit 2024 a legnagyobb és legbefolyásosabb esemény a biztonság területén a régióban és azon túl is. Ez egy egyedülálló lehetőség az üzleti tevékenység fejlesztésére, új ismeretek megszerzésére és az iparág vezető szakértőivel és szakembereivel való kapcsolatteremtésre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.