Itt van Délkelet-Európa legnagyobb biztonsági ipari rendezvénye

|

Adria Security Summit 2024. október 9-10-én Szarajevóban!

Adria Security Summit 2023, Ljubljana

Délkelet-Európa legnagyobb biztonsági ipari rendezvényét, az Adria Security Summit 2024-et október 9-10-én rendezik meg a szarajevói Hills Hotel Convention Centerben. Várhatóan több mint 3000 szakmai látogató vesz részt a csúcstalálkozó konferencia szektorában, amelyen előadásokat, bemutatókat, esettanulmányokat és panelbeszélgetéseket hallgathatnak meg, valamint a kiállítási területen több mint 160 kiállító vár mindenkit a biztonsági ágazat legújabb vívmányaival.

Az Adria Security Summit 2024 szervezője az átfogó biztonsági megoldások szakmai magazinja, az a&s Adria magazin, amely a világ legnagyobb biztonsági magazincsoportjának, az a&s Groupnak a tagja. A rendezvényt Szlovénia, Horvátország, Szerbia, Észak-Macedónia szakmai kamaráival, valamint az idei házigazdával - a Bosznia-Hercegovinai Föderáció magánbiztonsági ipar fejlesztésével foglalkozó kamarájával - együttműködve szervezik. Az esemény magyarországi médiatámogatója a ComputerTrends.

Adria Security Summit, Belgrád, 2021

Adis Hodžić a szervezők nevében kiemelte: az a&s Adria csapata büszke arra, hogy házigazdája lehet a világ biztonsági iparági találkozójának. "Az Adria Security Summit platformot biztosít a tudáscserére, a fontos témák megvitatására, a kapcsolatépítésre és az ágazatban érdekelt felek - gyártók, forgalmazók, rendszerintegrátorok, szolgáltatók és nélkülözhetetlen végfelhasználók - közötti együttműködés előmozdítására. Idén a rendezvény több mint 5000 B2B üzleti találkozónak ad otthont, ami hozzájárul az iparág fejlődéséhez és új értéket teremt az üzleti közösség számára" - mondta Hodžić, hozzátéve, hogy további nagyszámú vendéget várnak Törökországból, Bulgáriából, Romániából, Magyarországról, Németországból, a Cseh Köztársaságból, Lengyelországból, Olaszországból és más országokból.

"Ez egy olyan iparág, amely naponta fejlődik, hogy megfeleljen a piaci igényeknek. A biztonsági ágazat jóval túlmutat a riasztókon és megfigyelő kamerákon. Hét ága a kereskedelmi biztonság, a kiberbiztonság, az intelligens eszközök (a dolgok internete), az információs és kommunikációs technológiák (IKT), az intelligens megoldások, az automatizálás és a mobilitás. Mindezekkel mind foglalkozik az Adria Security Summit 2024" - hangsúlyozta Hodžić, hozzátéve, hogy a csúcstalálkozó kilenc év után tér vissza Szarajevóba, amely során évente megrendezték a régióban.

A rendezvény kiállítási részében a látogatók olyan globális gyártók megoldásait tekinthetik meg, mint a Konica Minolta, a Bosch, a Siemens, a Huawei, a Canon, a Motorola Solutions, és nem utolsó sorban a Samsung.

Az Adria Security Summit küldetésének megfelelően, amely a fejlődés előmozdítására, valamint a kiemelkedő egyéni és szervezeti hozzájárulások elismerésére irányul, az idei esemény újdonsága az iparág kiválóságának díjazása lesz. A díjakat 10 kategóriában adják át olyan szakembereknek és szervezeteknek, akik új értéket és innovációkat hoztak létre a biztonsági iparágban.

Az Adria Security Summit 2024-ről további információk a www.adriasecuritysummit.com weboldalon és a közösségi médiában találhatók.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.