Hirdetés
. Hirdetés

Tesco (gazdaságos) gép

|

A Gateway a Tesco üzleteiben fogja árulni számítógépeit szerte Kelet-Európában, így Magyarországon is.

Hirdetés

A két cég közötti megállapodás szerint Csehországban, Szlovákiában és Magyarországon a Tesco üzleteiben lehet majd megvásárolni a Gateway számítógépeit. A számítógépgyártó vállalat azután döntött így, hogy nyugati országokban sikeres volt ez az üzleti modellje. Arról még nincs információ, hogy mikortól lehet a Tescóban vásárolni Gateway-gépeket és arról sem, hogy milyen modelleket lehet venni majd és mennyiért.

A lépést többek között az is indokolhatja, hogy a gyártó második pénzügyi negyedévében a z előző év megfelelő időszakának 1,04 millió darabos szállításai után csak 965 ezer gépet adott el az Egyesült Államokban.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.