Hirdetés
. Hirdetés

Lokális együttműködés, globális versenyképesség

|

Az IBM és a Szent István Egyetem megállapodásának eredményeképpen a hallgatók részt vehetnek a vállalat által nyújtott gyakorlati képzésekben.

Hirdetés

Az IBM és a gödöllői Szent István Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Kara (SZIE GTK) megállapodásának értelmében a hallgatók mostantól részesülhetnek a vállalat szakemberei által nyújtott gyakorlati képzésekben és gyakornoki programokban.

Az IBM olyan szakember gárdával rendelkezik, amelyben magas fokú tudományos, kutatási és fejlesztési potenciál rejlik, de a kereskedelmi ismeretek is legalább ilyen fontosak. A vállalat nem csupán a piacról hozza be ezeket a szakembereket, hanem már az egyetemeken is igyekszik képezni, fejleszteni a későbbi potenciális munkaerőt.

Az együttműködés első lépésként az IBM információtechnológiai tanácsadó-konzultációs szolgáltatásokat nyújt az intézményi informatikai infrastruktúra hatékonyságának növeléséhez - mindezt díjmentesen. Az oktatáshoz szükséges szoftvereket és hardver eszközöket szintén biztosítja a vállalat.

A marketing és közgazdász szakemberek az újonnan induló "gyakorlati informatika" tantárgy során ERP, CRM, illetve biztonsággal kapcsolatos ismereteket sajátíthatnak el. A későbbiekben mindez specifikus architechturális és infrastrukturális ismeretekkel (például SAP) bővül.

A hallgatók elhelyezkedését segítendő, az IBM 50 megfelelő képességű harmad, negyed és ötödéves hallgatónak ad lehetőséget maximum fél éves programokban (tréning, gyakorlati munka) való részvételre, amelyek végén a legjobbak akár álláshoz is juthatnak. A hallgatók a fél év alatt nemcsak az IBM Magyarországgal, de az IBM DSS-sel (IBM DS 8000 High-end Storage gyártás) is megismerkedhetnek a világ high-tech piacaira exportáló váci gyárban.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.