Hirdetés
. Hirdetés

Innováció: a magyarok nyilaitól az NFT2-ig és vissza

|

Immár 13. alkalommal rendezte meg az Informatikai Vállalatok Szövetsége MENTA elnevezésű menedzsertalálkozóját. Tekintse meg Ön is a pénteki nap mind az 5 szekcióját csak itt, a Computerworld Online-on!

Hirdetés

Természetesen mi is jelen voltunk a hétvégén e jeles eseményen, és rögzítettük az ott elhangzottakat. Az anyagot megtisztítottuk a fölösleges, információt nem tartalmazó átvezetőktől, illetve az üresjáratoktól, így látogatóinknak még pörgősebb előadásokban lehet részük - akik jelen voltak a rendezvényen, azoknak is érdemes újra megtekinteniük. A beszélgetések fontosabb pillanatait kereshetővé tettük, hogy bármikor vissza lehessen térni egy-egy érdekes pillanathoz, s könnyedén meg lehessen találni azt.

A MENTA konferenciasorozat egyik legfontosabb célja, hogy az Informatikai Vállalatok Szövetsége (IVSZ) tagvállalatok vezetőit összehozza, így segítve elő a hatékony, személyes kapcsolatépítést. A MENTA nem csupán egy szakmai fórum a sok közül, hanem az IVSZ tagvállalatainak fontos találkozóhelye, ahol 3 napon keresztül szakmai és szabadidős programok - jelen esetben például Go-Kartozás, illetve lakberendezési és kézműves foglalkozás - keretein belül alakulhatnak ki új együttműködések, szakmai kapcsolatok és barátságok. Emellett természetesen az érdekes előadásoknak, és a közös gondolkodásnak is nagy szerep jut az eseményeken.

Az idei rendezvény alapvetően az új kormányzatra, illetve annak első 100 napjára koncentrált - így volt ez 4 éve is. Az esemény természetesen nemcsak az eddig eltelt időszak értékeléséről szólt, hanem a kormányzat további terveinek kipuhatolásáról, valamint az IVSZ kormányzatnak szóló "jótanácsairól" is.

Az esemény talán legszórakoztatóbb beszélgetése Sikeres cégeladások az IKT szektorban címmel zajlott. A Navigator és a Kirowski mellett, nem maradhatott ki az iWiW sikertörténete sem, amely több szempontból sem mondható átlagosnak.

A pénteki nap beszélgetésit és előadásait olvasóink megtekinthetik Webcast szolgáltatásunk segítségével.

A kormányzat első 100 napja

Trendek a magyar IKT piacon

Sikeres cégeladások az IKT szektorban

A tagi kezdeményezések ereje

A vállalati innováció lehetséges forrásai

Kedves látogatónk! Ha véleménye van a szolgáltatással kapcsolatban, ne habozzon megírni nekünk a levelek@idg.hu címre, ezzel is segítve minket, hogy a jövőben még érdekesebb és színvonalasabb anyagokat készíthessünk.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.