Hirdetés
. Hirdetés

Hét év, 500 millió dollár

|

A HP és a DIRECTV ma bejelentette, hogy 12 éves kapcsolatukat 7 évvel meghosszabbítva új, 500 millió dolláros IT-outsourcing szerződést kötött.

Hirdetés

A HP továbbra is biztosítja a DIRECTV-nek azokat az IT-üzemeltetési és alkalmazástesztelési szolgáltatásokat, amelyek az új promóciók és szolgáltatások bevezetése, az ügyfélszerzés, valamint a műholdas televíziószolgáltatások gyors és pontos számlázása terén támogatják a műsorszolgáltató vállalatot. A jövőben is a HP támogatja a DIRECTV számlázási és nem számlázási jellegű (CRM) környezeteit. Szolgáltatásai kiterjednek a rendszerintegrációra és -felügyeletre, a LAN és az adatközpont üzemeltetésére, a verziókezelésre, az adatbázis és az alkalmazások támogatására, a változáskezelésre, a kapacitástervezésre, a katasztrófa-elhárításra és az új technológiák bevezetésére. A szerződés nyomán mintegy 100 millió dollár megtakarítása várható - ami 20 százalékos költségcsökkentést jelent a DIRECTV számára.

Az Egyesült Államok vezető műholdas szolgáltatójaként a DIRECTV több mint 15,5 millió ügyfélnek nyújt televíziós szolgáltatásokat: exkluzív tartalmat, ágazatvezető ügyfélkiszolgálást és fejlett technológiákat. A DIRECTV előfizetői nap mint nap több mint 250 csatornát nézhetnek teljesen digitalizált képpel és hanggal; exkluzív programokhoz juthatnak hozzá és az USA legátfogóbb sportprogram-kínálatát élvezhetik. A DIRECTV kapacitása hamarosan több mint 150 HD csatorna biztosítását teszi lehetővé. A vállalat majdnem 40 százaléka a News Corporation tulajdonában van.

A HP Magyarországon is aktív ezen a területen, immár 10 éve nyújt IT outsourcing szolgáltatást hazai ügyfeleinek. Országos kiterjedésű szolgáltató hálózata jelenleg több, mint 10 ezer munkaállomást, 3000 aktív hálózati eszközt és 800 SAP munkahelyet üzemeltet.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.