Hirdetés
. Hirdetés

Az elpocsékolt másodpercek nyomában

|

Nemzetközi vizekre evez a MOTIMENT vállalat-menedzsment megoldása.

Hirdetés

Hirdetés

Új területen bizonyíthat az irodai folyamatok mérésével és optimalizálásával foglalkozó MOTIMENT kft. világszinten is egyedülálló menedzsment technikája.

A cég szeptembertől együttműködik a WebEye-al, amely több, mint egy tucat európai országban nyújt közlekedésinformatikai megoldásokat és flottakezelési szolgáltatásokat.

Az együttműködés célja, hogy a MOTIMENT módszertan segítségével olyan adatok birtokába jusson a vállalat, amelyek alátámasztják egy egységes vállalatirányítási rendszer bevezetését.

A MOTIMENT módszertan lényege, hogy nem a munkát végző személyt, hanem az irodai folyamatokat méri, és feltárja azokat az elpazarolt időket, melyek külön-külön talán csak néhány másodpercesek, együttvéve azonban éves szinten több tízmillió forintos megtakarítást rejthetnek. Ezenkívül azt is megmutatja, hogy a rengeteg javítható folyamatból melyek optimalizálása a legsürgetőbb, illetve a legnagyobb nyereséggel kecsegtető.

A projekt a magyar központon kívül egyidejűleg indul a román, bolgár, lengyel, szlovák és portugál leányvállalatoknál. Azonos tevékenységet végző osztályokat vizsgálnak, így a leányvállalati működések feltárásával a folyamatokat még hatékonyabban tudják feltérképezni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.