Hirdetés
. Hirdetés

INFOTÉR ConTech - Úton az építőipar 5.0 világába

|

Az Infoter 2024. október 15-én Balatonfüreden rendezi meg az első átfogó építésügyi konferenciáját, amely az építőipar minden fontos szereplőjét összefogja a szektor fejlődésének elősegítésére. A résztvevők megismerhetik a legújabb innovációkat, technológiákat, és lehetőséget kapnak közvetlen véleménycserére az iparág és közigazgatás vezetőivel.

Hirdetés

Az Infoter 2024. október 15-én Balatonfüreden szervezi meg első, átfogó építésügyi konferenciáját "INFOTÉR ConTech - Építésügyi Stratégiai, Innovációs és Digitalizációs" Konferencia néven.

Ez a különleges esemény lehetőséget nyújt arra, hogy az építőipar valamennyi fontos szereplője együttműködjön a szektor fejlődésének elősegítése érdekében.

Miért érdemes részt venni?

  • Az építőipar minden szegmenséből érkeznek vendégek. Részt vesznek a nagy, közepes és kis kivitelező cégek, a tervezők, üzemeltetők, ingatlanfejlesztők, befektetők, megrendelők, építési innovátorok, technológiaszállítók, a felsőoktatás és szakképzés irányítói, diákjai és hallgatói és természetesen a közigazgatás képviselői.
  • Az építésügy legfontosabb szabályozási és piacösztönzési kérdései terítékre kerülnek, ahol Ön is direktben elmondhatja véleményét. Pályázhat előadásra és hozzászólásra is.
  • Új szemléleteket, innovációkat, technológiákat ismerhet meg, amit alkalmazni tud a munkájában.
  • Jelentkezhet exkluzív fogadóórára az építésügy közigazgatási vezetőivel, nagy vállalatok képviselőivel.
  • A főváros forgatagából kiszakadva estébe nyúlóan páratlan kapcsolatokat tud építeni a szakma legfontosabb szereplőivel.

A rendezvény részletei:

· Időpont: 2024. október 15.

· Helyszín: Balatonfüred Kongresszusi Központ és Anna Grand Hotel

· A rendezvény weboldala: contech.infoter.eu

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.