Hirdetés
. Hirdetés

Új sportcsatorna januártól a Mindig TV kínálatában

|

Ismét nézhető lesz több mint 3 millió háztartásban a Sport1.

Hirdetés

Hirdetés

A Sport1 és a TV Paprika tulajdonosa, az AMC Networks International Central and Northern Europe, valamint az Antenna Hungária Zrt. megállapodást kötöttek, amelynek köszönhetően 2018. január 1-től a MinDig TV Extra előfizetői újra láthatják a Sport1-et és a TV Paprikát.

Mindkét csatorna több hónapos kihagyás után kerül vissza az Antenna Hungária földfelszíni digitális MinDig TV Extra csomagjába: a Sport1 az alap-, míg a TV Paprika a Családi műsorcsomag része lesz. Így mindkét csatorna ismét minden magyarországi műsorterjesztő kínálatában elérhetővé válik, több mint 3 millió háztartásban. A Sport 1-et a 26., míg a TV Paprikát a 50. programhelyen találják a MinDig TV Extra előfizetők, 2018. január 1-jétől.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.