Hirdetés
. Hirdetés

Születésnapi percdíjak

|

A Tele2 alternatív távközlési szolgáltató a mai napon ünnepli magyarországi indulásának két éves évfordulóját.

Hirdetés

A régiót tekintve (Németország, Ausztria, Lengyelország, Csehország, Magyarország) a cég bevétele mintegy 66 százalékkal és EBITDA-ja 142 százalékkal nőtt 2004-ről 2005-re. A jó eredmények nagyrészt a németországi és a magyarországi működésnek köszönhetők.
2005-ben a Tele2 tovább növelte előfizetői számát Magyarországon, így jelenleg - ügyfélszámot tekintve - a hazai lakossági piac több mint 20 százaléka veszi igénybe szolgáltatásait. A cég 2006-ban az új szolgáltatások bevezetésére helyezi a hangsúlyt annak érdekében, hogy ügyfelei még több kedvező árú távközlési szolgáltatást tudjanak igénybe venni.
A születésnap alkalmából a Tele2 ügyfelei 19-én egész nap 2 forintos percdíjjal telefonálhatnak helyi és belföldi vezetékes távolsági irányba.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.