Hirdetés
. Hirdetés

Jól fizető hívások

|

A 3C Kft. a 21-es körzetszámmal rendelkező ügyfeleinek percenként 1 forintot ír jóvá, ha külső telefonhálózatból fogadnak hívást.

Hirdetés

A 3NetPhone egy internetes telefon szolgáltatás, amelynek használatához számítógép vagy VoIP telefon szükséges. A 06 (21)-es körzetszámú számok azon speciális telefonszámokat jelentik, amelyek az interneten telefonálóknak biztosítják a visszahívhatóságot külső telefonhálózatokból. Az új akciót, miszerint a 06(21)-es számokra érkező hívásokért a 3C Kft. percenként egy forintot jóváír, a 06(21)-es számmal rendelkező ügyfelek regisztrációval vehetik igénybe. 21-es körzetszámot az első 3NetPhone egyenlegfeltöltés során lehet igényelni. A fogadott hívások után járó forintokat a szolgáltató naponta írja jóvá ügyfelei egyenlegén.

A 3C Kft. olyan üzleti megoldásokat is ráépített a VoIP telefóniára, mint például az úgynevezett 3Centrex szolgáltatás. Ez egy virtuális telefon alközpont szolgáltatást jelent, amely havi díjért telefon alközponti funkciókat biztosít az ügyfeleknek (hangposta, többszintű menürendszer, fax- és hangüzenetek, emailben, "keress meg" funkció, stb.).

A VoIP-ban rejlő lehetőségeket jól mutatja, hogy egyre több cég jelenik meg a piacon, de az igazi öröm, hogy mindegyik hoz magával valami egyedit, valami újdonságot. Például a közelmúltban számoltunk be a Fone Kft. e.fone szolgáltatásáról. A cég a többi VoIP-szolgáltatótól eltérően nemcsak a földrajzi elhelyezkedéstől független, 21-el kezdődő telefonszámot és ehhez kapcsolódó szolgáltatásokat biztosít, hanem a már említett körzetek földrajzi számait is igényelni lehet tőle. Arra is van lehetőség, hogy a szolgáltatást használó cég már meglévő vezetékes számát hozzá vigye.
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.