Hirdetés
. Hirdetés

Amiben a Samsung Galaxy S10 rommá veri az iPhone-t

|

Az S10 család csúcsmodelljében 12 gigabájt RAM-lesz: háromszor annyi, mint az Apple iPhone XS Max-ában.

Hirdetés

Hirdetés

Az Apple idén végre négy gigabájtra fejlesztette tovább az iPhone RAM-ját, de még így is messze elmarad az androidos gyártók mögött.

A Xiaomi nemrég kiadta az első 10 gigabájtos memóriájú mobilt, és a Samsung jövőre még tovább lép, a megjelenésre váró Galaxy S10 egyik modellének ugyanis 12 gigabájt lesz a RAM-ja.

Az S10 család legnagyobb tagja a Samsung Galaxy S10 X 5G nevet fogja viselni. Bár a Samsung részéről nem feltétlenül jó ötlet X betűvel jelölni az új okostelefont, az eszköz 12 gigabájtos memóriája mindenképp imponálónak ígérkezik.

Szintén jövőre várhatók a másik távol-keleti óriás, a Huawei 12GB RAM-mal ellátott eszközei: elemzők nem tartják kizártnak, hogy már az év első negyedében megjelenő P30 Pro is ekkora memóriát tartalmaz majd.

A Galaxy S10 terméksor három modelljéből egyébként csak a csúcsmodellben lesz ilyen irdatlan a RAM. Az alapváltozatba csupán 4 giga jut, és a kijelzője csak 5,8 hüvelyk lesz, hogy a vékonyabb pénztárcájú vásárolókat is be tudja cserkészni a Samsung.

Az S10-ek bejelentését január-február környékére várják az elemzők.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.