Hirdetés
. Hirdetés

Így juthat a lehető legolcsóbban pót AirPodshoz vagy tokhoz

|

Elvesztette vagy tönkrement az egyik AirPods fülhallgató vagy a töltőtok? Nem kell elkeserednie és azonnal újat vásárolnia!

Hirdetés

Sportolás közben, amikor az AirPods fülhallgatóit használja, fennáll annak a veszélye, hogy az egyik kiesik a füléből, lehullik a padlóra, és nem találja meg, vagy ha leesik, annyira megsérül, hogy már nem használható. Ugyanez igaz a töltőtokra is.

Amennyiben ilyen nehézségei akadnak, és ezt követően ellátogat egy hivatalos Apple-kereskedőhöz, akkor csak egy teljesen új készletet vásárolhat, általában nem kínálják őket különállóan. Létezik azonban egy egyszerű megoldás, amivel több ezer forintot megtakaríthat.

Hirdetés

Helyettesítő AirPods a FixShopból

Azokról az AirPods-tulajdonosokról gondoskodik a FixShop, akik elvesztették az egyik fülhallgatójukat. A bolt pótfülhallgatót kínál, amelyet külön megvásárolhat. Így nem kell több száz eurót fizetni egy teljesen új szettért, és továbbra is 100%-osan használhatja AirPodsait.

Emellett a FixShop kínálatából választhat egy külön megvásárolható, fülhallgató nélküli cseretöltőtokot is az AirPods készülékéhez. Amennyiben az öné már nem működik megfelelően, esetleg nem elegendő az akkumulátor élettartama, vagy elvesztette, kedvező áron vásárolhat egyet anélkül, hogy a fülesekért is fizetnie kellene.

Forrás: FixShop
Forrás: FixShop

Alkatrészek az AirPods javításához

Olyan esetben, ha az AirPodok esés vagy kemény ütközés következtében sérültek meg, még mindig javíthatóak lehetnek. Az új AirPods és a töltőtok mellett a FixShop-ban új alkatrészek - tokok, akkumulátorok, hangszórók és sok más alkatrész - széles választékát kínálják. Amennyiben rendelkezik alapvető műszaki ismeretekkel, könnyen megjavíthatja a fejhallgatót minőségi pótalkatrészekkel, és nem kell rögtön újat vásárolnia.

A FixShop szintén széles választékban kínál elektronikai javítóeszközöket, így ha hiányzik egy szerszám a fejhallgató vagy a töltőtok szereléséhez, otthonról kényelmesen beszerezhet egyet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.