Hirdetés
. Hirdetés

Erősít a Gnome Alapítvány

|

HP-s előélettel is dicsekedhet az új igazgató, aki a Gnome Alapítványnál a nyílt forráskódú szoftverek még erőteljesebb terjedését segíti.

Hirdetés

A GNOME Foundation az isztambuli felahsználói konferenciáján jelentette be, hogy Stormy Peters, az alapítvány társalapítója (képünkön) ügyvezető igazgatóként vesz részt a szervezet további munkájában. Feladata lesz a GNOME piaci részesedésének növelése. Peters korábban a Hewlett-Packard nyílt forráskódú megoldásokért felelős igazgatója volt, legutóbb az OpenLogic nyílt forráskódú vállalati szoftvereket fejlesztő cég partnerprogramokért felelős igazgatója volt.

Simon Phipps, a Sun Microsystems nyílt forráskódú üzletágának vezetője és a Gnome Alapítvány igazgatótanácsi tagja nyilatkozatában elmondta: az elmúlt évben megsokszorozodott azoknak a mobil eszközöknek a száma, amelyek GNOME felhasználói felülettel jelennek meg, valamint nyílt forráskódú szoftverekkel, laptopoktól mobiltelefonokig, vagy akár GPS-készülékeken is.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.