Egészségkárosító élelmiszerek visszahívását teszi lehetővé HP és a GS1 Canada közös felhőszolgáltatása

|

A HP és az ellátási lánc hatékonyságának javítására létrehozott globális nonprofit szervezet, a GS1 kanadai tagozata olyan számítási felhő alapú szolgáltatás bevezetésére készül, amely képes azonosítani és eltávolítani az ellátási láncból a potenciálisan egészségkárosító élelmiszereket.

A GS1 Canada termékvisszahívási szolgáltatása a HP gyártótevékenységhez kidolgozott számítási felhő platformján fog futni. A szolgáltatás lehetővé teszi, hogy a vállalatok az ellátási lánc teljes hosszára kiterjedően lássák és megosszák egymással információikat. Az élelmiszeripari és fogyasztási cikkeket forgalmazó vállalatok a szolgáltatás segítségével csökkenthetik az előforduló hibák gyakoriságát, lerövidíthetik a visszahívásra adott válaszreakció idejét és mérsékelhetik a visszahívási folyamat irányításával kapcsolatos költségeket. Az ellátási lánc működtetésének globálisan egységes szabványai és a HP felhőszolgltatása alapján lényegesen gyorsabb lesz a cégek közötti információcsere, ezért a termelővállalatok hamarabb reagálhatnak egy termékkivonásra, amely segíti a fogyasztóvédelmi törekvések sikerét is. A GS1 termékvisszahívási szolgáltatás előnyei: • Egyértelmű termékkezelési, -hasznosítási és visszatérítési utasítások a visszahívási folyamat felgyorsítására • Testre szabható riasztások, kiskereskedői igényekhez igazított, releváns információszolgáltatás • Visszakereshető biztonsági és eseménynapló a törvényi megfelelés fenntartásához • A jogosult felhasználókat és a megcélzott kiskereskedőket értesítő, beépített biztonsági funkció A HP központi kutatási szervezete, a HP Labs közreműködésével kifejlesztett GS1 Canada termékvisszahívási szolgáltatás a HP szoftvereire, szolgáltatásaira és infrastruktúrájára, valamint a Microsoft® .NET keretrendszerre épül. A szolgáltatást első lépésben a kanadai élelmiszeriparban fogják bevezetni, és a későbbiekben várhatóan más, hasonló folyamatokkal és szolgáltatásokkal működő iparágakra és régiókra is kiterjesztik. A HP gyártótevékenységhez kidolgozott számítási felhő platformja már jelenleg is kapható. A GS1-ről és a GS1 Canadáról A GS1 vezető globális nonprofit szervezet célja az ellátási és keresleti láncok hatékonyságát és láthatóságát javító globális szabványok és megoldások kidolgozása. A GS1 szabványrendszer a világ ellátási láncainak egyik legszélesebb körben alkalmazott normarendszere. A GS1 Canada a globális GS1 hálózat kanadai tagozata, amelynek tízezres tagságában 23 iparág különböző méretű vállalatai megtalálhatók. A szervezet tagjai az elektronikus ellátási lánc bevált gyakorlatával javíthatják működésük hatékonyságát és gazdaságosságát. A HP-ról A világ legnagyobb technológiaszállítójaként ismert HP (NYSE: HPQ) nyomtatási, személyi számítástechnikai és IT-infrastruktúra megoldásokat, szoftvereket és szolgáltatásokat lefedő kínálatával a vállalatok és a magánszemélyek számára is egyszerűsíti a technológia használatát. További információ: http://www.hp.com/.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.