Kritikusan kell kezelni az online talált táplálkozással kapcsolatos információkat

|

Az egyik legnagyobb kihívás, amellyel az emberek szembesülnek, az online és a közösségi médiában elérhető, a táplálkozással kapcsolatos ellentmondásos információk közötti eligazodás.

Újabb részéhez érkezett az Aruba Cloud Magyarország és a ComputerTrends által szervezett IT és MOST vlogcast sorozata. Legújabb adásunkban Baráti Anikó dietetikussal beszélgettünk diétákról, a mozgás fontosságáról, életmódváltásról, illetve a dietetikus szerepéről, munkájáról. Mivel Magyarország (sajnos) az előkelő 4. legelhízottabb ország, ezért ezekkel a kérdésekkel foglalkozni társadalmilag is hasznos. A beszélgetésben szóba került az is, hogy mely diétákat érdemes elkerülni és milyen étrendet tanácsos választani.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.