A SUSE Observability funkcióval bővíti a SUSE Rancher Prime rendszert, hogy továbbfejlessze a teljes körű átláthatóságot és a hibaelhárítást

|

A Rancher Prime Observability megoldást kínál az elosztott környezetben működő, modern felhőnatív alkalmazásokkal járó kihívásokra, átfogó képet nyújtva a problémák gyorsabb meghatározásához és megoldásához

A SUSE®, az innovatív, megbízható és biztonságos vállalati felhasználásra szánt nyílt forráskódú megoldások világszinten vezető szállítója bejelentette, hogy megfigyelési képességekkel bővült az általánosan elérhető SUSE Rancher Prime 3.1. Az átfogó funkciók bevezetése a SUSE Rancher Prime megoldásban nem csupán arról szól, hogy újabb eszközzel bővülnek az infrastruktúramenedzsment-csomagok, hanem azok kézzelfogható pozitív hatásáról is az üzleti eredményekre. Mostantól a Rancher Prime az új képességeknek köszönhetően a teljes infrastruktúrára kiterjedő (full-stack) átláthatóságot biztosít, és lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy minimalizálják az állásidőt, proaktívan azonosítva és orvosolva a problémákat, mielőtt azok negatívan befolyásolnák a működést és a bevételeket.

A Rancher Prime mostantól valós időben biztosít rálátást a fontos összefüggésekre, és növeli a hatékonyságot a hibaelhárítási folyamatok racionalizálásával, így az IT-csapatok a krízishelyzetek kezelése helyett az innovációra összpontosíthatnak. A megoldás egyúttal kényelmesebb és megbízhatóbb felhasználói élményt kínál, maximális teljesítményt nyújtva minden környezetben, az edge-től a felhőig. A Rancher Prime Observability segítségével a vállalatok optimalizálhatják infrastruktúrájukat, csökkenthetik működési kockázataikat és agilisabbá tehetik üzleti folyamataikat.

Az új funkciók bevezetését az observability megoldásokkal foglalkozó StackState júniusi felvásárlása tette lehetővé, amelyet az ilyen képességek iránti folyamatos vállalati igények is indokoltak, mivel egyre több cégnél alkalmaznak modern, ugyanakkor komplex fehőnatív alkalmazási környezeteket. Amikor több száz mikroszolgáltatás lép kapcsolatba egymással az elosztott infrastruktúrában az edge környezetekből, az adatközpontokból és a felhőből, a felhasználóknak többre van szükségük a hagyományos teljesítménymérő eszközök által kínált megoldásoknál. A vállalatok nagyobb hatékonyságot és megbízhatóbb adatokat kapnak, amikor olyan fejlesztéseket integrálnak alkalmazásfejlesztési folyamataikba, mint például a megfigyelés.

"A szolgáltatások kiesésének veszélye továbbra is fennáll, ezért a széles körű leállások kockázata magasabb, mint valaha. Ilyen körülmények között az ügyfeleinknek átfogó rálátással kell rendelkezniük a teljes kritikus infrastruktúrájukra és alkalmazásaikra. A Rancher Prime Observability lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy fenntartsák a megbízható működést, felgyorsítsák a problémák elhárítását és maximalizálják a teljesítményt, miközben a rendszereik zavartalanul működnek" - mondta Peter Smails, a SUSE Enterprise Container Management üzletágának vezérigazgatója.

A megfigyeléssel kiegészítve a Rancher Prime átfogó funkciókészlettel rendelkezik, amely teljes körű képet ad minden olyan eszközről, amelyet a Rancher Prime segítségével menedzselnek. A megoldás elérhető SaaS-hosztolt változatban és helyben telepítve is, így ideális arra, hogy jobb rálátást nyújtson a működésre, illetve javítsa a hatékonyságot azoknál a vállalatoknál, amelyek nagy volumenben használják a Rancher Prime-ot. Ha integrálják a megfigyelhetőséget a Kubernetes-környezetekbe, a felhasználók proaktívan monitorozhatják, azonosíthatják és orvosolhatják a problémákat, biztosítva a magas rendelkezésre állást és megfelelő teljesítményt a teljes infrastruktúrában.

A Rancher Prime Observability előnyei a következők:

      Az alkalmazások teljesítményének monitorozása: Telepítés után azonnal elérhető, eBPF-átláthatóság a fürtön túl, beleértve az olyan komponenseket, mint az adatbázisok, végpontok és alkalmazások.

      Automatizált adatkorreláció: A Rancher Prime mostantól egy hatékony korrelációs motort is tartalmaz, amely automatikusan összekapcsolja a különböző forrásokból származó méréseket, eseményeket, naplókat és változásokkal kapcsolatos információkat, ami lehetővé teszi egy egységes idővonal létrehozását, a problémák kiváltó okainak egyszerű azonosítását, illetve a trendek követését az időben.

      Fejlett függőségi leképezés: A vállalatok automatikusan feltárhatják és megjeleníthetik a kapcsolatot a szolgáltatások, az alkalmazások és az infrastruktúra összetevői között, átfogó képet kapva így az IT-környezetről. A funkció segít meghatározni a változtatások pontos ütemezését és hatásait, így a hibaelhárítás gyorsabbá és precízebbé válik.

      Azonnal használatba vehető, összekapcsolt vezérlőpultok: A szervezetek egyetlen központi helyen összesíthetik a megfigyelési adatokat a felhasználóbarát, azonnal rendelkezésre álló vezérlőpultokon, amelyek valós idejű és visszamenőleges átláthatóságot is biztosítanak. Így elegendő egyetlen eszköz, és nem kell váltogatni a környezetek között, ami jelentős mértékben növeli az üzemeltetési csapatok hatékonyságát.

      Azonnal alkalmazható problémaérzékelés és hibaelhárítási útmutatók: A vállalatok olyan lépésről lépésre követhető helyreállítási útmutatókat vehetnek igénybe, amelyek szakértői tudásra épülő, jól bevált problémamegoldó stratégiákat kínálnak. Az útmutatók az adott környezetnek megfelelően testre szabhatók.

A Rancher Prime Observability már általánosan elérhető a Rancher Prime ügyfelek számára további költségvonzat nélkül. További információkért keresse fel a www.suse.com/products/rancher/ weboldalt.

A SUSE-ról:

A SUSE világelső az innovatív, megbízható, biztonságos és nagyvállalati felhasználásra szánt nyílt forráskódú megoldások terén, beleértve a SUSE Linux Enterprise, Rancher és NeuVector megoldásokat. Termékeire a Fortune 500 vállalatok több mint 60%-a támaszkodik kritikus üzleti folyamatainak támogatásánál mindenhol - az adatközpontoktól kezdve a felhőn át a hálózatok pereméig. A SUSE újra értelmezi a "nyílt" fogalmát a nyílt forráskód koncepcióján belül, és szorosan együttműködik partnereivel és a közösségekkel annak érdekében, hogy bármilyen környezetben megfelelő alapot kínáljon ügyfelei számára az innovációhoz, ezzel biztosítva ügyfelei számára az aktuális kihívások kezeléséhez elengedhetetlen agilitást, illetve a jövő megoldásainak és stratégiáinak fejlesztéséhez szükséges szabadságot. További információért látogasson el a www.suse.com weboldalra.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.